Kurs

De beste massasjene - fra en hel verden


Alle massasje-kursene varer i 1 eller 2 dager. For videre trening får deltakerne en komplett video av massasjen, slik at man lett kan gå tilbake og se deler av massasjen på nytt. Dette er en kostnadseffektiv og trygg måte å lære inn nye massasjer på.

Kursene er rettet mot det profesjonelle markedet. Deltager bør ha grunnleggende massasje-erfaring.

Vi holder kurs i følgende massasjer


Lavashell massasje

Vi bruker muslingskjell fra Filippinene som er sandblåst, polert og deilig oppvarmet for å gi deg en god, varm og avslappende massasje. Den løser opp spenninger, beroliger nervesystemet og øker blod/lymfesirkulasjonen. Massasjen passer for de fleste, spesielt fin for de som har revmatisme eller fibromyalgi, men ikke gravide.


Afrikansk massasje

Tradisjonell Afrikansk massasje er en "balanserende" massasje, en som gjenoppretter flyten av energi i hele kroppen ved å stimulere blokkerte punkter.Trykket og dyp inntrengning av Sheabutter i porene stimulerer den naturlige elementering av toksiner og fett akkumulert av organismen. Bevegelsene som brukes under massasjen er dype faste bevegelser og press på akupunkturpunkter som stimulerer lyfesystemet og øker blodsirkulasjonen.

Massasjen er en oppstrammende og slankende massasje, derfor anbefales den også forbehandling av cellulitter. Den er oppkvikkende og har god effekt på muskelsmerter. Passer for alle som ønsker en dyptgående massasje utenom gravide.


Bambus massasje

Bamboo Massasje hel kropp gjenoppretter energien og flyten i kroppen. Ved en kombinasjon av Bamboo massasje og klassisk massasje bruker terapeuten en kombinasjon av ulike teknikker som lymfedrenasje, triggerpunktbehandling, klassisk massasje og varme bambusrør til å jobbe med problemområder.

I Bamboo massasje brukes hule bambusrør som er varme.Varmen fra bambusrørene er en stor faktor for effektiviteten til denne massasjen. Varmen tillater dypere massasje, noe som betyr at terapeuten lettere kan komme til knutepunktene. Dessuten antas bambusmassasje å være nyttig for å behandle alle slags muskelskader, smerter og kan til og med være til nytte for personer som lider

av multippel sklerose eller fibromyalgi.
Selve bambusrørene varmes opp og brukes på en rullelignende måte, og strekker og forlenger musklene for å lindre alle slags smerter. Denne behandlingen er ikke for gravide.


Orientalsk massasje

Massasjen er utviklet for å lindre smerter, løse opp spenninger i musklene, redusere stress og forbedre blodsirkulasjonen. Det er en harmonisk og avslappende massasje hvor man arbeider vekselsvis på hver side av kroppen med store rolige bevegelser, for i neste øyeblikk kraftige og eltende bevegelser


Balinesisk massasje

Balinesisk massasje er en blanding av Ayurvedisk og kinesisk massasje. Kombinasjonen av smidige, forsiktige bevegelser og dype, toniske bevegelser gjør denne massasjeteknikken interessant. En balanse mellom avslapping og vital energi.Kombinasjonen av kraftig og lett massasje har gjort denne massasjen populær, ikke minst hos idrettsutøvere.


Candle massasje

Massasje med olje fra brennende lys. Takket være den kremaktige, fine oljen fra lyset som trenger dypt inn i huden, bløtgjør den og gir deg en gjennomgående, avslappende massasje. Du kan velge mellom 4 forskjellige massasjelys med herlig duft og varm, deilig massasjeolje.

Massasjen kombinerer milde forsiktige bevegelser med bestemte uttøyende. Denne massasjen lar sinnet få fred og kroppen gir slipp på spenninger. Takket være den kremaktige fine oljen trenger den dypt inn i huden, bløtgjør den og gir deg en gjennomgående, avslappende opplevelse.